DIENSTEN

IMG_1454
KUNSTSTOF KOZIJNEN

VKG gemonteerde voor- en achterdeurkozijnen.
VKG staat voor vereniging kunststof gevelelementenindustrie dat is tevens een montagevoorschrift zodat uw kozijn op de juiste manier in uw gevel geplaatst wordt. U moet dan denken aan waterdichte aansluitingen, 3 minimaal; dat is altijd haalbaar in welke situatie dan ook.

HPIM0275
DAKRAMEN

Het plaatsen van een dakraam, lijkt simpel maar is het niet. Dit zijn wat dingen waar u rekening mee moet houden. Bepaal eerst de plek waar het dakraam moet komen. Dan de grootte van het dakraam, komt het dakraam door de gordingen heen, dan heb je een reveling nodig om het dakraam. Dus vang dan eerst je gordingen op. Probeer altijd op de best mogelijke dakpannenmaat uit te komen. Zo zie je maar dat er best wel veel regels zijn om een dakraam stevig in uw dak te monteren.

IMG_0774
DAKKAPELLEN

Dakkapellen in 1 dag gemonteerd. Met plat dak of in 1 week traditioneel met pannen? Dakafwerkingen, zijwangen en boeidelen kunnen met keralit, trespa of hout. Alles is mogelijk!

Vanaf 1 tot 6 meter breed.

foto
VERANDA’S

Veranda’s zijn er in vele soorten en maten bijvoorbeeld diverse houtsoorten qua uitstraling. Alle vormen zijn mogelijk, losstaand of tegen een bestaande muur of gevel geplaatst. Met een plat dak of een pannendak. U ziet dat er heel veel mogelijkheden zijn. Een veranda wordt door mij bij u op de ambachtelijke manier geplaatst, dat wil zeggen hij wordt ter plaatse gebouwd en wordt niet geleverd als bouwpakket. Het is hierdoor een duurzame veranda waar u vele jaren plezier van heeft.

foto,s 5 041
TIMMERWERK

Bij mij kunt u terecht voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden op maat. Van ruwbouw tot afbouw van uw woning. Van kleine tot grote verbouwingen. Tevens verzorg ik uw stukadoors-, elektriciens- en loodgieterswerk. Zodat u één aanspreekpunt heeft voor uw verbouwing.

IMG_1801
VERBOUWING

Bij elke planning van een verbouwing, renovatie of nieuwbouwrealisatie is de hoogte van het budget natuurlijk uitermate belangrijk. Als ik de deur bij de klant achter me dicht trek, wil ik dat doen met een tevreden gevoel.