OVER ONS

OVER HET BEDRIJF

Clabé is opgericht in 1999 door mij, Clann Bergsma, geboren op 22 augustus 1970 te Nijkerk. Na het succesvol behalen van  mijn L.T.S. timmermansdiploma aan de technische school te Nijkerk in 1987 ben ik voor verschillende bouwbedrijven gaan werken. Tijdens deze periode heb ik dan ook vele verschillende praktische ervaringen opgedaan.

De uitvoerder bij mijn laatste werkgever, waar ik intussen al vijf jaar werkte, ging voor zichzelf beginnen en raadde dit mij ook aan. Dit gaf te denken. Na veel wikken en wegen heb ik met volle overtuiging de stap gezet. Dit was zogezegd in 1999.

Ik werk momenteel al meer dan 15 jaar als zelfstandige en doe dat met veel overtuiging en plezier. Na al die jaren heb ik een goed netwerk van vakmensen opgebouwd, die Clabé timmerwerk en onderhoud met raad en daad ondersteunen (hierbij moet men denken aan loodgieters, elektriciens, stukadoors, dakdekkers enzovoort). Met als doel dat uw specifieke verbouw-, renovatie- en nieuwbouw planning en realisatie wordt ondersteund en bewerkstelligd door de beste specialisten en vakmensen die u zich maar wensen kan!